Апарати для мікродермабразії

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

на ринку представлена велика кількість машин для мікродермабразії.деякі з них більш просунуті, ніж інші, з сильним всмоктуванням, додатковими функціями і матеріалами більш високої якості.замовте обладнання та апарати для мікродермабразії з Європи з доставкою в Україну які помітно поліпшать вашу шкіру. Прочитавши цю статтю, ви зможете зробити правильний вибір.адже замовлення доставки невідповідного пристрою для вашого типу шкіри може призвести до її пошкодження.

як працюють пристрої для мікродермабразії

апарат для мікрошліфування відлущує шкіру, використовуючи потік абразивних кристалів під високим тиском.коли ви переміщаєте очищувальну паличку по поверхні вашої шкіри, кристали послаблюють мертві клітини шкіри.потім вбудований вакуумний компресор всмоктує омертвілі клітини шкіри.невеликий фільтр в машині вловлює частинки шкіри, завдяки цьому пристрій не засмічується.фільтр слід міняти після кожного використання.

оскільки мікродермабразія використовує абразивні кристали та потужне всмоктування, ви повинні бути обережними з обробкою. Якщо ви використовуєте його занадто часто або залишаєте очищувальну паличку на шкірі занадто довго, це може пошкодити кровоносні судини під шкірою і викликати синці.деяке почервоніння майже неминуче після мікродермабразії, але воно повинно зникнути протягом дня або двох.Якщо ви не будете слідувати інструкціям, синці можуть бути набагато гірше і набагато довше.

основні характеристики пристроїв для мікродермабразії

пристрої для мікродермабразії можна розділити на ті, які використовують алмазні наконечники, і ті, які використовують інші отшелушивающие кристали.

кристалічні машини зазвичай використовують кристали оксиду алюмінію, які майже такі ж тверді, як алмази, але ці кристали можуть відколюватися.приводячи до утворення дрібних частинок, які можуть потрапити в очі або ніс. Нові пристрої використовують замість цього алмазні наконечники, які є більш стійкими.алмази працюють так само добре, щоб видалити омертвілі частинки шкіри, але не будуть розкидати кристалічні осколки на всі боки.

однією з найважливіших характеристик будь-якого апарату для мікродермабразії є його сила всмоктування. Якщо машина недостатньо потужна, щоб видалити мертву шкіру, вона не зможе виконувати свою роботу належним чином.пристрої мають кілька налаштувань, так що ви можете регулювати силу всмоктування і уникнути пошкодження вашої шкіри.

ви повинні також розглянути додаткові інструменти і функції.деякі машини поставляються з декількома насадками для різних типів шкіри.інші включають додаткові фільтри, тому вам не потрібно купувати їх окремо.Всі пристрої мають РК-екран, який відображає інструкції і допомагає вам в процесі лікування. 

розмір і портативність можуть бути ще одним важливим фактором для вас.деякі машини громіздкі, важкі і не призначені для перевезення.інші мало важать і можуть бути легко упаковані і покладені в валізу для подорожей.Якщо ви часто подорожуєте і не хочете пропустити сеанс лікування, Вам слід замовити невеликий, компактний і з живленням від акумулятора пристрій.

як вибрати відповідний апарат для мікродермабразії

може бути важко вибрати найкращий апарат для мікродермабразії.Всі вони мають свої плюси і мінуси, тому Ви повинні враховувати ваші потреби і пріоритети.Якщо ви хочете просте, бюджетне пристрій, недорогий апарат алмазної шліфування може бути кращим вибором. Якщо ви хочете той, який проведе вас через весь комплекс процедур мікродермабразії, купити косметологічний комбайн буде кращими варіантом. 

який би пристрій Ви не вибрали, дуже важливо ретельно слідувати інструкціям.машина для мікродермабразії призначена для поліпшення вашої шкіри, але процес може мати негативні наслідки, якщо ви не використовуєте її належним чином. Ви повинні мати певний досвід роботи з машиною для мікродермабразії.

Повернутися до початку