Гойдалки садові

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

Люди, які проживають в приватних котеджах, які володіють дачами, намагаються облаштувати прибудинкову територію з максимальним комфортом. Щоб куточок для відпочинку і розслаблення, виділений в периметрі ділянки, давав можливість приємно проводити час і розслаблятися, потрібно купити садову гойдалку в Україні з доставкою з країн Європи за вигідною ціною. Вдало обрана модель обов'язково стане затребуваною у маленьких і великих господарів, гостей протягом багатьох сезонів.

вибираємо садові гойдалки

виробники випускають широкий асортимент товарів з даної категорії, використовують різні матеріали для виготовлення каркаса, сидінь. Наведені нижче критерії, що стосуються вибору гойдалок, варто взяти на озброєння багатьом домовласникам і дачникам.

  • кількість користувачів. Якщо периметр майданчика для відпочинку обмежений, слід встановити гойдалки садові одномісні. Для великої родини, людей, які люблять приймати на ділянці гостей, має сенс підібрати відповідні гойдалки для саду двомісні або тримісні. Таким чином, буде забезпечено катання відразу кількох людей.
  • конструкція основи. У продажу є моделі зі стандартними опорами у вигляді чотирьох ніжок. Можна віддати перевагу варіант з дугоподібними опорами по двох бічних сторонах. Актуальні конструкції з круглим підставою.
  • Тип кріплення. Найнадійнішими вважаються вироби у вигляді лавки або дивана, закріпленого в двох точках. Популярні красиві гойдалки садові з ротанга, текстилю, що фіксуються зверху в єдиній точці.
  • Матеріал. Найбільшу міцність і довговічність демонструють моделі, каркас яких виготовлений з металу з антикорозійним покриттям. Якщо є бажання встановити на ділянці стильну і ефектну конструкцію, варто віддати перевагу виріб з дерева. Пластикові варіанти коштують недорого, проте з експлуатаційні властивості вважаються досить низькими. 
  • вік користувачів. Дорослим бажано надати солідну конструкцію з великим сидінням, яке може бути жорстким або мати текстильну структуру. Елегантне Вуличне крісло кокон стане улюбленим місцем для розслаблення, споглядання красот природи. Для самих маленьких дачників бажано замовити виріб з підйомними обмежувачами. Дітлахи постарше прийдуть в захват, якщо їм буде запропонована функціональна і безпечна модель у вигляді гнізда, тарілки. 

зручний сервіс доставки товарів EuroZakup

звернувшись на наш сайт, який надає послуги доставки товарів з Європи, можна купити вуличні гойдалки для дачі відмінної якості. Головне-визначитися з потрібною моделлю відповідно до потреб користувачів, особистими уподобаннями і фінансовими можливостями.

Повернутися до початку