Корми та добавки

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

Розведення коней це стиль життя!

будь-який початківець або професійний коняр знає, наскільки складно виростити жеребця, який буде гідний всіх нагород на виставці! Аж надто багато факторів впливає на стан здоров'я, зовнішні показники і працездатність коні в цілому. Але основними з них можна назвати лише кілька:

  • умови утримання тварини
  • якісний догляд за конем
  • правильне харчування

зупинимося ми на останньому пункті, оскільки саме тут людина допускає максимальну кількість помилок.

зазвичай, раціон середньостатистичної коні або поні, які містяться в хороших умовах, отримують необхідну турботу і любов коняра, складається з «стандартного» набору зелених рослин за типом трави і молодих гілок з листям, плюс сіно в зимовий-осінній період. Так само, містить приблизно 35-40% ЗЕРНОВИХ культур, трохи овочів, фруктів, коренеплодів, силосу і в рідкісних ситуаціях харчових добавок. Щодо останніх, існує думка, що, мовляв, це шкідливо і нічого хорошого для коня не обіцяє. Але тут багато хто помиляється, оскільки використовують або неправильні кормові добавки, або БАДи низької якості.

спеціалізовані вітамінні комплекси для коней від EuroZakup

EuroZakup < / a> пропонує купити корми, добавки і вітаміни для коней в Україні за цілком доступними цінами. Причому ці корми відрізняються не тільки високою якістю і доступною ціною, серед інших, доступних на ринку. Розроблені вони кваліфікованими ветеринарами, спільно з спільнотою конярів Європи.

Eurozakup.com.ua & ndash; кращий сервіс доставки товарів з Європи в Україну і підтвердженням тому служить величезна кількість позитивних відгуків задоволених клієнтів. Це сервіс пропонує дійсно доступні ціни на кормові добавки для коней і пробіотики для коней з Європи!

вітрина онлайн магазину пропонує потенційному покупцеві придбати пивні дріжджі для коней, мюслі, вітамінізовані таблетки, а так само будь-якого роду недорогі ласощі і ласощі для коня. До речі, варто зауважити, один цікавий момент: зазвичай, ціни на корм для поні і коней значно перевершують вартість абсолютно будь-яких вітамінізованих добавок, але користі від других, часто виявляється набагато більше. Причиною тому служить низький вміст вітамінів, мінералів і амінокислот в звичних кормах, але є один маленький секрет – якщо корм для коня від виробника з Європи купити і доставити в Україну за допомогою сервісу EuroZakup, можна середньостатистичну кінь перетворити в прекрасне тварина, гідне найвищих нагород на виставках!