Прилади нічного бачення

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
< dir= " ltr "style=" text-align: center; " > < span>прилади нічного бачення< / span >

щоб полювання не пройшла в порожню, знадобляться сучасні прилади нічного бачення. Ці пристрої дозволяють займатися виловом звірів в темний час доби. Саме в нічні години видобуток, не відчуваючи небезпеки, залишає нори. доступні ПНВ для полювання< / span> < span> забезпечують хорошу видимість навіть у непроглядній темряві. Такі прилади і до цього дня застосовуються у військових цілях. Також їх купують для нічних ігор в пейнтбол, а комусь такі вироби потрібні в походах. Пристрій є своєрідним путівником, який забезпечує орієнтацію в просторі.

< span > Каталог приладів нічного бачення & ndash; < / span> різноманітність< / span >

Магазин ПНВ < span> пропонує широкий асортимент якісних виробів для любителів екстремального проведення часу. До основних видів приладів відносяться:< / span >

  • < span>бінокуляри: застосовуються для пошукових операцій і спостереження за цілями, відрізняються високою дальністю і великою кратністю;< / span >

  • < span > монокуляри: підходять любителям і професіоналам, зовні схожі на трубу зі спеціальним об'єктом, забезпечують видимість в радіусі 300 метрів і більше;< / span >

  • < span>окуляри: за формою нагадують бінокль, який вбудовується в спеціальну маску для голови і повністю звільняє руки.

пропонованіприлади нічного бачення виробництва Польща і Німеччина < span> відрізняються високою якістю. Вони витривалі і зберігають працездатність в будь-яких екстремальних умовах.

рекомендації щодо вибору ПНВ

в першу чергу потрібно визначитися з призначенням придбаного пристрою. Якщо прилад потрібен для полювання, потрібно врахувати ступінь шуму. Це важливо для спостереження за об'єктом. Важливу роль відіграє чіткість і частота переданого зображення. У апарату повинна бути хороша світлочутливість.

також необхідно звернути увагу на об'єктив. Чим більше його розмір, тим вище якість наближення. Оскільки від здатності світлопоглинання залежить яскравість картинки. При виборі приладу варто подивитися його вага і габарити, через те, що надто громіздкий предмет в поході буде виснажливою ношею. Перш ніж замовити прилад нічного бачення, не завадить познайомитися з відгуками покупців.

< span>замовлення приладів нічного бачення в Eurozakup< / span >

на сайті магазину доступний великий ПНВ каталог, де представлена продукція з докладним описом, фото і вартістю. Щоб< / span> < span>купити прилад нічного бачення хорошої якості в Україні, досить додати товар в корзину і підтвердити дію. Через деякий час подзвонить менеджер, щоб узгодити деталі доставки і оплати.

Повернутися до початку