Туалетні щітки та стійки

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

підтримання гігієни однаково важливо в житлових, комерційних, спортивних установах, закладах гостинності і не тільки. Для цього виробники створюють безліч рішень. Можна купити йоржик для унітазу з доставкою з Польщі в Україну, який буде функціональним, міцним, надійним. Як правило, за основу беруться деякі металеві складові, нержавіюча сталь, пластик.

різноманітні йоржики і стійки для туалетного паперу

ці аксесуари мають тривалий термін служби, піддаються дезінфекції, швидко сохнуть - і вони знову готові до роботи. Якісні туалетні щітки і стійки мініатюрні, вони необхідні в будь-яких установах, де передбачено наявність санвузлів. Особливості:

  • Якщо необхідна стійка для туалетного паперу і йоржика, то і це є в наявності у відповідній категорії, тобто в категорії «товари для прибирання».
  • також представлені шафи для туалетного паперу, Набори, наконечники з силікону, є вантузи, підставки, тримачі і десятки інших корисних, практичних найменувань.
  • створюються Йоржики для унітазу так, щоб їх можна було зручно тримати в руці за спеціальну рукоятку. Вироби не вислизають, дозволяють прочистити поверхні в різних напрямках, під різними кутами.
  • є стандартні, тобто класичні моделі. Вони максимально суворі, що не передбачають будь-яких додаткових елементів. Однак різноманітність велике, представлені і більш цікаві креативні моделі.

Гігієнічні рішення на кожен день

варто звернути увагу і на дизайнерський йоржик для унітазу, створений в сучасній креативній манері. В описі дається детальна інформація про матеріали, габарити. Зокрема, якщо мова йде про йоржику, то вказується діаметр, довжина, є і фото, що дозволяють наочно розглянути будь-які найменування, будь то власники, щітки, Підставки та інші товари для прибирання будинку, офісу, спортивного клубу, фітнес-залу та ін.

дозволяється інтенсивна експлуатація їх навіть кожен день, від цього не загубиться форма, симетрія, щільне прилягання частин один одному. Не вплине найгіршим чином і дезінфекція, оскільки спочатку передбачається необхідність проведення частої дезінфекції цих товарів для прибирання.

Повернутися до початку