Лактатори та аксесуари

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

обладнання для збору та зберігання молока безпосередньо з Європи

Сучасний раціон харчування немовляти в основному збудований на грудному молоці, яке потрібно збережуть молодій мамі на всьому протязі вигодовування. Апарати для зціджування грудного молока дозволяють зберегти цінний продукт, якщо дитина не з'їдає весь обсяг. Сучасні Молоковідсмоктувачі виготовляють в європейських країнах з безпечного пластика. Лактаційне обладнання може бути декількох типів:

  • автоматичне; < br / >
  • механічне або ручне;

  • змішаного типу.
ручні Молоковідсмоктувачі недорого завжди реалізуються з Європи у великій кількості, тому що попит на дані пристрої не зменшується цінова доступність і простота конструкції дозволяють використовувати такі лактатори навіть при відсутності електрики або дорозі. < br / > більш недорогі лактатори купити з автоматичним принципом роботи найкраще для використання вдома. Такі прилади більш точно регулюють режим зціджування і не вимагають докладання постійних механічних зусиль. Для постійного і частого використання автоматичні лактатори більш зручні і ефективні.
електричний молоковідсмоктувач в Україні будь-якого типу можна замовити безпосередньо з Польщі або інших європейських країн, щоб бути повністю впевненим у якості та справжності товару. Вибір молоковідсмоктувача не повинен базуватися на поширеності та популярності бренду. Асортимент представлений з дорогих і прийнятних за ціною лактаторів.

повний набір комплектуючих до молоковідсмоктувачів будь-яких виробників

Не всі готові пристрої для зціджування молока мають набір пакетів для зберігання. При відсутності спеціальних ємностей потрібно молокозбірники купити, які необов'язково повинні бути одного і того ж виробника. Крім ємностей для зберігання молодій мамі можуть знадобитися і інші аксесуари для збору молока:

  • спеціальні мазі для збереження шкіри грудей;

  • подушка для годування;

  • огороджувальні хустки.
Комплектуючі для молоковідсмоктувачів необхідно вибирати в суворій відповідності з уже купленої моделлю, тому що навіть прилади одного виду мають різний пристрій і розміри.
 
Повернутися до початку