Радіоняні та монітори дихання

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

пристрої, що допоможуть батькам

поява немовляти в кожній родині це завжди радісна подія для його батьків. Але разом з радістю на плечі тат і мам покладаються численні клопоти, які виникають в цілодобовому режимі і не розрізняють ні вихідних, ні свят. Всю свою увагу і час батьки намагаються приділити своїй дитині, іноді забуваючи про те, що їм теж необхідно їсти і спати, в кінці кінців, відпочивати. Полегшити їх життя в цей відповідальний період допоможуть сучасні пристрої. Це радіоняні з великим радіусом дії, а також монітори дихання для немовлят. Хтось скаже, що це викинуті на вітер гроші. Без цих пристроїв можна спокійно обійтися, адже коли прокидається дитина і починає плакати, його чутно по всій квартирі. Але уявіть собі ситуацію, коли ви вийшли на балконі, а дитина прокинулася в дальній кімнаті або виїхали на пікнік і сидите біля багаття, а малюк відпочиває в автомобілі. У цих випадках без радіоняні ніяк…

Де купити радіоняню

перед багатьма батьками виникає питання, Де купити недорого надійну радіоняню. Ми допоможемо вам вирішити цю проблему. EuroZakup займається поставками товарів для дітей з країн Європи та Польщі. У нас, ви маєте можливість, купити радіоняню в Україні за доступними цінами. Всі товари, представлені на сторінках нашого сайту, сертифіковані і відповідають європейським стандартам якості. У комплект радіоняні входить:

  • передавальний пристрій або дитячий блок, який встановлюється в безпосередній близькості від сплячого малюка;
  • приймаючий пристрій або батьківський блок, який постійно повинен знаходитися поруч з вами;
  • комплект акумуляторів або батарей;
  • зарядний пристрій або електричний адаптер.

у нас ви можете також придбати такого помічника, як радіоняня з камерою недорого. Це пристосування допоможе вам не тільки чути, але і бачити свого малюка.

Монітори дихання

існують також такі електронні помічники батьків, як монітори дихання для немовлят. Вони складаються з панелі, яка поміщається під матрацик в ліжечку малюка і приймаючого пристрою. Їх рекомендується встановлювати в місцях, де сплять недоношені немовлята у віці до шести місяців, оскільки вони можуть врятувати дитину від синдрому раптової смерті новонародженого. Якщо ваш малюк народився недоношеним, то вам просто необхідно купити монітор дихання новонароджених дітей. Застосування монітора дихання разом з радіонянею забезпечить комплексний захист вашої дитини. Звертаємо Вашу увагу, що купити датчик дихання для дитини в Україні, який відповідає європейським стандартам, можна саме на нашому інтернет ресурсі.

Повернутися до початку