Роликові ковзани і квади

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

якщо ви хочете придбати товари високої якості з Польщі та Західної Європи, то вам допоможе EuroZakup - сервіс доставки товарів з Європи. Сьогодні купити товар європейського виробництва і якості в Україні - з нами - не проблема. Ми доставляємо з країн Західної Європи і продаємо: одяг, взуття, відомих у всьому світі брендів; товари для відпочинку, спорту і туризму; побутову техніку, електроніку і багато іншого. Асортимент нашого інтернет-магазину догодить навіть найвибагливішим покупцям-дітям.

Найкращий подарунок вашій дитині

наші діти завжди в русі. Велосипед, самокат – на них вони люблять поганяти по вулиці. Але час не стоїть на місці, і сьогодні дуже популярні і затребувані Ковзани-ролики і ролики-квади. Для наших активних дітей ролики, мабуть, найбажаніший подарунок. І ось тут перед батьками постає питання: які ролики вибрати?

квади – що таке?

чотириколісні ролики або ролики в 2 ряди - це і є квади. Квади з'явилися задовго до роликів, але, як відомо, нове – добре забуте старе. Квади набагато стійкіше роликів. Вони безпечні в управлінні за рахунок широкої площі опори. Новачок, ніколи не стояв на роликах, легко і швидко навчиться кататися на квадах. Така модель підійде навіть для наших, м'яко сказати, поганих доріг.

плюси і мінуси роликів-квадів

плюси:

- безпечні за рахунок стійкості, тим більше, якщо дитина мала і відчуває страх ставати на ролики. Квади дозволять йому без праці почати рухатися і надалі впевнено їздити.

- надійні. Завдяки широкій опорі, дітлахам легше тримати рівновагу.

- регулювання. Існує багато моделей, які можна розсунути на кілька розмірів. Це зручно, так як, нога дитини росте, і вам не доведеться щорічно купувати нові ролики. Матеріальна вигода & ndash; в наявності.

- зовнішній вигляд. Дизайн від відомих стилістів Європи і комфорт - що ще потрібно для любителів покататися на роликах?

мінуси. Їх мало. На квадах неможливо розвинути велику швидкість.

роликові ковзани-онлайн

чим же вони відрізняються від роликів-квадів? У роликів-інлайн колеса розташовані в одну лінію. Це допомагає розвивати високу швидкість. Вони більше підійдуть дітям і підліткам, які вже навчилися кататися на роликах.

катання на роликах дозволяє кістковій системі і хребту дитини правильно формуватися, сприяє поліпшенню обміну речовин. Такий відпочинок принесе море позитивних емоцій.

купити ролики-квади з Європи  для дітей і підлітків в Україні - простіше простого. Заходьте на сайт EuroZakup. Тільки у нас ви зможете недорого придбати Ковзани - ролики будь-яких моделей і порадувати своїх дітей.

пропозиції магазину

- нові чотириколісні ролики для дітей: ролики для хлопчиків; рожеві, червоні та ін ролики для дівчаток; роликові ковзани зі змінними лезами.

- низькі ціни на дитячі ролики – 2 в 1.

заходьте на наш сайт і переконайтеся самі. Тільки у нас такий величезний вибір роликів, ціни  вас приємно здивують.

Повернутися до початку