Засоби захисту рослин

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

Засоби захисту рослин поділяються на такі категорії:

гербіциди

вони можуть бути як суцільної дії (ROUNDUP, Ураган), так і вибіркового (діючі тільки на окремі види рослин), такі як GRANSTAR ULTRA SX і ін . Низькі ціни на засоби від бур'янів з доставкою в Київ, Харків або Дніпро, обумовлені прямими продажами партій товару безпосередньо від виробника.< br / >інсектициди. Поділяються на системні(TEPPEKI 50), контактні(MOSPILAN 20, KOHINOR 200 SL SP), контактно-кишкові(POLYSECT, ORTUS 05 SC). < br / > пропоновані недорогі засоби для захисту рослин в саду з Європи (Польща, Німеччина), мають різну фасовку. Є можливість підібрати будь-яку необхідну кількість.

< H3 > фунгіциди захист рослин від хвороб найсучаснішими препаратами і старими,але надійними, давно випробуваними і перевіреними препаратами (CERTICOR 050fs ,Armetil М 72 WP ). < Br / > Ротенданти.

для боротьби з мишами і щурами в складах і на посівах є широкий вибір препаратів(TOXAN, RATT KILLER).

Протруйники, стимулятори росту та укорінювачі (VITAVAX 200fs)

фумігатори для знезараження складських приміщень та насіннєвого матеріалу(LICOSIL).

садовий вар

  • для закладення і лікування ран на деревах при обрізанні, щепленні і пошкодженні морозом або гризунами( BROS koro ЕКО DERMA 350g ).
  • мікродобрива для грунту і позакореневого підживлення (TYTANIT).
  • мікробіологічні препарати (ЕМ5) для створення сприятливої мікрофлори і зменшення кількості патогенних мікроорганізмів.
  • комплексні препарати для аматорського декоративного садівництва (SUBSTRAL RÓŻA).
  • Засоби індивідуального захисту при роботі з хімікатами костюми. халати, рукавички і респіратори.

продаж засобів захисту рослин в Україні здійснюється через часткову передоплату з доставкою. Правила оплати і доставки вказані у відповідному розділі.

Повернутися до початку