Трактори іграшкові

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

< span>генератори для авто: коли потрібно міняти?

Генератори автомобілів < span> – це спеціальні пристрої, які перетворюють енергію. Вони входять до складу генераторної установки, в яку включений і регулятор напруги. Принцип дії цього агрегату полягає в тому, щоб перетворити механічну енергію в електричну, яка знадобиться для забезпечення працездатності інших систем транспортного засобу. Генератори на автомобілі< / span> < span> необхідні для заряду акумулятора. Також вони є джерелом енергії для декількох систем: запалювання, освітлення, діагностики.

Автомобільні генератори купити < /span > & ndash; принцип роботи

< span>Автомобільні генератори виконують перетворення обертального руху ротора щодо статора в змінну напругу, яка за допомогою регулятора вирівнюється до заданої величини. У бортових мережах транспортних засобів застосовується тільки постійна напруга, тому на задній кришці передбачений випрямний діодний міст.

при старті двигуна на акумулятор припадає значне навантаження. У цьому стані живлення мереж авто здійснюється тільки від батареї – в даний період її заряд стрімко знижується. При пуску мотора генератор заряджає батарею і постачає всі необхідні системи машини енергією.

продаж генераторів на авто< / span> – як зрозуміти, що пристрій несправний< / span >

купити автомобільні генератори < span> доводиться в тих випадках, коли агрегат зламався. Визначити наявність несправності можна за кількома ознаками:< / span >

  • < span > фари випромінюють тьмяне світло;< / span >

  • < span>мерехтіння на приладовій панелі;< / span>

  • гул або виття електричного характеру;< / span >

  • < span>труднощі з запуском мотора;< / span >

  • шурхіт або дзвін з-під капота;< / span >

  • звук свисту від приводного ременя.

якщо присутній один або декілька з перерахованих симптомів, пора отруюватися не буде. Їхати на транспортному засобі без генератора (з непрацюючим пристроєм) можна не довше двох годин. Тому важливо вчасно проводити техобслуговування машини з метою своєчасного виявлення можливих несправностей і заміни запчастини.

купити електрогенератор на машину в BROCAR.shop

сьогодні, щоб купити автогенератор, багато не потрібно. Досить перейти на сайт магазину, підібрати в каталозі відповідне пристрій і відправити заявку. Як правило, в найкоротший термін клієнту зателефонує менеджер, щоб узгодити деталі оплати і доставки. < / span> < span>вартість нового генератора на автомобіль< / span> вказана на сайті магазину. Задати будь-які питання по товарному асортименту можна менеджеру через онлайн-чат або по телефону.

Повернутися до початку