Насіння Чіа

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

Чіа самі по собі є насінням культивованої рослини під назвою шавлія Іспанська. Походять такі зерна родом з Аргентини і Мексики. На сьогоднішній день купити органічні насіння Чіа з доставкою з Польщі та країн Європи в Україну дуже просто.

користь зерен Чіа

таке насіння чорного кольору і володіють крихітними розмірами. Але незважаючи на це, вони є практично найбільш поживним продуктом.
до їх складу входять білки, натуральні волокна, Омега-3 жирні кислоти і велика кількість різних мікроелементів. Крім цього, даний продукт є дуже корисним і має широкий спектр дії. Зерна прийнято додавати в самі різні страви. Також часто використовують насіння Чіа для схуднення і це дає хороший результат. Неможливо зараз сказати скільки конкретно існує способів використання такого продукту, так як постійно відкриваються нові смаки і і способи того як застосовувати насіння шавлії іспанської. Одним з найцікавіших властивостей Чіа - легкість в приготуванні корисних желе, киселів або студений. Для цього достатньо змішати в правильній консистенції зерна з необхідними рідкими продуктами.

замовити насіння шавлії з доставкою по Україні можна на нашому сайті. Наш сервіс-EuroZakup займається доставкою товарів з Європи в Україну. У нас тільки добірні зерна з екологічно чистих місць.

Основні застосування

щоб приготувати насіння правильно необхідно слідувати вказівкам на упаковці. Чіа часто використовують в основних стравах, закусках, десертах і навіть напоях. Але їх також можна вживати і в самостійному вигляді однієї-двох чайних ложок протягом дня. Зерна Чіа, навіть як самостійний продукт, володіють ненав'язливим і приємним смаком.
останнім часом все частіше дані зерна почали використовувати в якості борошна або панірування. А ось термічній обробці насіння Чіа не варто піддавати, так як їх корисні властивості можуть зменшитися через високу температуру.

Chia seeds купити в Україні найкраще на нашому сайті. Заглянувши в наш каталог можна легко переконатися в тому, що ціна на насіння вигідніше, ніж в інших схожих магазинах.

Повернутися до початку