Спіруліна

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

спіруліна - це ціанобактерії або харчові мікроводорості для оздоровлення організму. У природі місцями її проживання є озера, в яких підвищений вміст лугу. Таких водойм не багато і збір даного продукту досить трудомісткий процес, тому даний продукт вирощується в лабораторних умовах.

ще в середньовіччі ці водорості вживали в їжу ацтекські племена, в наш час вони входить в меню космонавтів і професійних спортсменів. Препарати на основі спіруліни  в якості профілактики зміцнення здоров'я використовують сушеному вигляді, в порошку, таблетках або капсулах.

< strong>переваги спіруліни< / strong>

спіруліна чемпіон всіх зелених організмів по протеїну, близько 70%  чистого білка. Вона містить в шість разів більше вітамінів В12, ніж печінка тріски, і така ж кількість заліза, як в яловичині. Тому спіруліна ідеальний продукт для вегетаріанців, а також для важкоатлетів і бодібілдерів.

міститься у водоростях білок має 18 амінокислот, велика частина є незамінними для організму людини. Вона корисні жирні кислоти, майже всі групи вітамінів і мікроелементи, а також сильні антиоксиданти. Завдяки своєму складу, спіруліна в капсулах та інших формах ефективно діє на наше тіло, а саме:

  • збільшує імунітет організму;
  • піднімає фізичну силу і витривалість;
  • нормалізує апетит, це веде до зниження ваги;
  • регулює рівень цукру в крові;
  • насичує шкіру, волосся і нігті блиском;
  • бореться із запальними процесами;
  • виводить солі важких металів і токсинів з організму.

сервіс  EuroZakup  дає можливість купити спіруліну в порошку з Європи з доставкою в Україну. Ми давно працюємо з зарекомендували себе постачальниками, тому Ви отримаєте спіруліну (мікроводорості) в таблетках недорого і кращої якості в мінімальні терміни.

Як правильно приймати спіруліну< / strong >

щоб водорості приносили користь, потрібно дотримуватися деяких правил. Для початку, не варто нагрівати спіруліну, це позбавить її всіх лікувальних властивостей. Також не комбінуйте її з молочними продуктами, молочні кислоти будуть блокувати засвоєння. Найбільш раціонально вживати даний продукт зі свіжими фруктами, овочами або смузі-коктейлем.

спіруліна це біодобавка, а лікарський препарат, тому рецепт лікаря вам не потрібен. Нормальна денна доза сухої спіруліни  & mdash; 1 чайна ложка в цілях профілактики, 2 чайних ложки в реабілітаційних цілях. Якщо дозування перевищена: можуть бути біль у животі, тахікардія, підвищиться збудливість. Для отримання результату, спіруліну потрібно приймати не менше місяця. Потім потрібна перерва на 10-20 днів. З такою періодичністю добавку можна приймати постійно.

Повернутися до початку