Вудилище

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

Якщо перед вами стоїть питання " де можна придбати вудилище для риболовлі недорого?", то ви потрапили за адресою. Інтернет-магазин Еurozakup надасть можливість купити рибальські вудки в Україні з доставкою з Європи без зайвих переплат. Тут ви знайдете прийнятні ціни на рибальські вудилища, широкий асортимент, висока якість і привабливий дизайн всіх товарних позицій.

види вудилищ

до Вашої уваги представаляется широкий спектр різноманітних моделей вудилищ для комфортної і вдалої риболовлі.

  • Поплавочні

поплавочные вудилища одні з найпопулярніших, універсальних і простих у своєму пристрої. Вони однаково вдало впораються як з ближнім закидом (ловля з човна, пірсу, зимова риболовля), так і з дальнім (наприклад, з риболовлею з берега). Для покупки на сайті Еurozakup.ua доступні поплавочные вудилища різної ваги і довжини, з кільцями і без, також інші вудки для зимової та літньої риболовлі.

  • болонські

болонські вудки (в пристрій яких, безпосередньо, входить болонське вудилище) - це найбільш вдалий варіант для річок з невеликим плином або стоячих водойм з поверхневим плином. Їх також відносять до розряду поплавкових. Болонські вудилища відмінно підходять на закид до 30 м, оскільки на даній дистанції можливо зручне управління оснащенням.

  • фідерні, пікерні

фідерні і пікерні вудилища мало чим відрізняються один від одного. Обидва види будуть корисними для лову на донні снасті.

  • Коропові

подібні вудилища користуються своєю популярністю завдяки їх витривалості і практичності. Вони підійдуть для далекого закидання (оскільки саме там найчастіше прохолоджується короп) і витримають всі маневри хитромудрої важкої риби.

  • матчеві

відносяться до поплавочным вудилищ. Підійдуть для далекого закидання. Снасті можуть бути глухо прикріплені або мати ковзне з'єднання.

  • Морські

такі вудилища призначені для морської риболовлі. Витримують закидання масивної наживки на значні відстані. Вудилище для річкової або морської риболовлі купити можна в нашому інтернет-магазині за приємною ціною.

  • Нахлистові

їх відмінна риса - це гнучкість, забезпечуючи тим самим низький рівень вібрації волосіні.

  • зимові

головні характеристики даних вудилищ - це невелика довжина, вага і температуроустойчивость.

  • спінінг

вудилище, призначене для лову хижої риби. Залежно від спеціалізації конкретного спиннигна його довжина може варіювати.

  • Телескопічні вудилища

розбірні вудилища, як правило, для риболовлі на коропа. Відмінність-значна довжина.

Так що, панове, збирайте речі на риболовлю! З вудилищами від Еurozakup риба буде клювати краще, ніж будь-коли!

Повернутися до початку