ацетат вітаміну Е (токоферилацетат) - це форма вітаміну Е, яка найчастіше використовується в косметиці.е>
є сенсаційним антиоксидантом, нейтралізує і ліквідує присутні в шкірі вільні радикали, тим самим пригнічує процеси старіння шкіри , зміцнює і живить ліпідний бар'єр, регулюючи рівень води, підвищує здатність шкіри зв'язувати воду.е>
ще одним дуже бажаним дією вітаміну є захист шкіри від впливу ультрафіолетових променів, а також пом'якшення наслідків сонячних опіків.е>
Вага 50 г