АМПУЛА AMINO-COMPLEX 3ML
активні інгредієнти:
Пантенол
Пантенол, провітамін В5. Вітамін В міститься в кожній живій клітині шкіри і волосся. Має протизапальну і антибактеріальну дію, прискорює процеси регенерації епідермісу. Надає шкірі відчуття гладкості. Це інгредієнт, що володіє цілющим, заспокійливим роздратуванням і зволожуючою дією. Він легко проникає глибоко в шкіру, зменшує втрату води епідермісом і ефективно зволожує шкіру, надаючи їй м'якість і еластичність. Корисно для загоєння ран і незначних пошкоджень шкіри і лікування рубців.
Sodium Lactate
лактат натрію - одне із з'єднань в натуральному зволожуючому факторі (NMF), володіє сильним зволожуючим дією, проникає в роговий шар шкіри, пом'якшує його і утримує вологу. Рекомендується для будь-якого типу шкіри, особливо сухої і збезводненої. Він також має антибактеріальні властивості.
Sodium Hyaluronate
гіалуронова кислота є природним компонентом в організмі. Підвищує еластичність тканин (епідермісу, колагенових і еластинових волокон). Стимулює регенерацію епітелію і дерми. Зменшення кількості гіалуронової кислоти є однією з причин сухості і зморщування шкіри. Його унікальною властивістю є висока здатність зв'язувати і утримувати воду. Добре зволожений епідерміс стає гладким, пружним, еластичним і збільшує проникнення активних речовин вглиб шкіри.
натрій PCA
натрієва сіль піроглутамінової кислоти - речовина, здатна зв'язувати велику кількість води. Він піклується про правильний рівень зволоження шкіри і волосся, входить до складу NMF-природного зволожуючого фактора, запобігає втраті надмірної кількості води зі шкіри, легко проникає у відповідні шари епідермісу, на шкірі утворює захисну плівку, розгладжує, живить, зволожує, надає шкірі здорове сяйво, помітно пом'якшує епідерміс.
PCA
піроглутамінова кислота - гігроскопічний компонент, що володіє здатністю зв'язувати воду. Він також є компонентом NMF, природного зволожуючого фактора, виявленого в шкірі. Його основне застосування полягає в обмеженні виходу води через шкіру шляхом створення захисної плівки на її поверхні. Це також запобігає висиханню косметичної маси.
пролін
пролін - є ендогенною амінокислотою, відіграє ключову роль у виробництві колагену. У косметиці він має сильну антивікову та антивікову дію: зміцнює, підтягує та тонізує шкіру, оновлює колагенові волокна, зменшує провисання та покращує овал обличчя; усуває розтяжки та зменшує зморшки. Сильно зволожує: при контакті з водою володіє найбільшою (серед амінокислот) здатністю зв'язувати її.
аргінін
L-аргінін – амінокислота, отримана з коричневого цукру; підвищує рівень сечовини в шкірі (сильніше, ніж сечовина, що застосовується зовнішньо). Підвищує зволоження епідермісу, зміцнює ліпідний бар'єр, пом'якшує, загоює і заспокоює подразнення, діє проти зморшок і розгладжує.
Lysine HCL
лізин - амінокислота, зволожуюча, поживна, антиоксидантна речовина. Стимулює синтез білка в шкірі, надає стимулюючу ріст волосся дію, кондиціонує, зволожує, розгладжує і зміцнює шкіру і волосся. Він діє проти зморшок, а також зміцнює чутливу та алергічну шкіру.
треонін
α-аміно-β-гідроксимасляна кислота, органічна хімічна сполука, електрично нейтральна екзогенна амінокислота. Стимулює синтез білка в шкірі, колагену і еластину, діє проти зморшок, запобігає втраті пружності та еластичності, підвищує стійкість шкіри до зовнішніх факторів і алергенів. Володіє розгладжують і відновлюють властивостями для шкіри і волосся.
Гліцин
Гліцин-білкова аліфатична та ендогенна амінокислота. Він присутній в організмі, є однією з складових частин колагену і виконує функцію нейромедіатора. Інгредієнт, що використовується в косметиці проти зморшок і прищів. Відновлює шкіру, надає освітлюючу, зволожуючу і зміцнюючу дію.
аланін
аланін - одна з амінокислот. Він зволожує, живить і зміцнює шкіру, розгладжує і пом'якшує епідерміс. У косметиці це також маскує речовина, що усуває небажані запахи.
бетаїн
бетаїн-гідрофільна сполука з сильним зволожуючим дією, натуральна амінокислота, що володіє прекрасними зволожуючими і заспокійливими властивостями. Він використовується, серед іншого, для зняття роздратування на шкірі, наприклад, після хімічних пілінгів. Він захищає клітинні мембрани і, перш за все, має здатність зв'язувати воду − звідси і її зволожуючі властивості. Бетаїн все частіше використовується у виробництві косметики, особливо для чутливої та сухої шкіри.
Серин
Серин - це амінокислота з протизапальною дією. Прискорює регенерацію шкіри, а також активує вироблення колагену. Має зволожуючу дію. Крім того, в продуктах для волосся він має антистатичну дію, нейтралізує поверхневий електричний заряд, запобігає електризацію і полегшує їх розчісування.
аукціон для 1 шт ампули 3ml
-
ШВИДКА ДОСТАВКА ПО ВСІХ ЗАМОВЛЕННЯХ
ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ ПРОТЯГОМ 14 ДНІВ
БЕЗПЕЧНІ ПОКУПКИ
Категорія
супутні товари
Вас можуть зацікавити