Тримач для Samsung Galaxy TAB A7 LITE 8.7 T220 T225

В наявності
Артикул
11286414540
1 475,00 грн.
Додати в список бажань
Car holder for cockpit or glass for SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7 SM-t220 SM-t225

the handle is made of the highest quality materials . Тримач дозволяє нам використовувати планшет / смартфон без необхідності тримати його. Спасибі за 360 функцій, ми можемо встановити ручку так, щоб дивитися фільми або переглядати веб-сторінки, відповідні нашої поточної позиції.

the handle is available in black.

тримач для SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7 T220 T225
 тримач для SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7 T220 t225 сумісність з A7 LITE SM-T220 SM-t225

the holder is compatible with all devices from 3.5 inches to 11 inches. точні розміри пристрою, який ми можемо пристосувати до ручки мінімум 12.5 см і максимум 19.5 см

the handle is built on the base of a telescopic mechanism. Цей механізм дуже стабільний і сильний, тому він не можливий для пристрою, щоб вийти з тримача, навіть коли він їде з важкими ударами.

тримач для SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8,7 T220 T225 EAN (GTIN) 8900003682925
 тримач для SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7 T220 t225 мета Samsung

the handle has aspherical clasp , спасибі, що ми можемо повернути наш устройство360 градусів . Set up your device as conveniently as you like !!!

the non-slip silicone pads lined in the tripod ensure that the device that will be mounted there will not get scratched and will not fall out.

The holder is mounted on the cockpit or on the windshield through a suction cup .

The installed non-slip insert means that will not damage the surface on which will mount the handle and the handle itself will be mounted stably without the possibility of spontaneous falling out. Чашка всмоктування дуже сильна, і вона буде легко тримати планшет, поки вона за кермом. .

Кронштейн для Samsung GALAXY TAB A7 LITE 8.7 T220 t225 виробник код кронштейн кабіни A7 LITE

Product features:
  • Made of the highest quality PC + silicone materials.
  • призначений для планшетів і смартфонів з довжиною 3.5 до 11 дюймів, що означає, що ми можемо пристосуватися до пристрою від 12.5 см до 19.5 см там. Almost every device, тобто a tablet or a smartphone available on the market will fit there.
  • це можливо, щоб обертатися на 360 градусів спасибі за використання сферичного clasp.
  • тримач встановлений наcockpit or windshield in the car.
  • the stable structure дозволяє ручці бути покладеною так, що вона не повертається сама по собі.
  • Mounting the handle is very simple. It is a suction cup mount. це достатньо, щоб покласти чашку всмоктування на поверхню, на якій ви хочете встановити тримач, смоктати його на землю за допомогою важеля, встановленого в тримачі.
  • the handle has an anti-slip protection that reduces the possibility of the smartphone / tablet falling out of the holder and additionally protects the device against damage or scratches.
  •  тримач для SAMSUNG GALAXY TAB A7 LITE 8.7 T220 t225 Вид заміни

Повернутися до початку
    супутні товари

Тримач для Samsung Galaxy TAB A7 LITE 8.7 T220 T225 купити в Україні (Київ, Львів, Одеса) низька ціна та доставка з Європи — EuroZakup

1 475,00 грн.