Йо-йо

Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання
Сторінка
на сторінку
Встановіть напрямок зростання

великий асортимент розважальних іграшок, представлених на сайті EuroZakup, допоможе купити Йо-йо в Україні за прийнятними цінами. Сервіс доставки товарів з Європи та Польщі пропонує покупцям найрізноманітніші моделі цих захоплюючих пристосувань з дерева або металу від відомих виробників.

Йо-йо: принцип роботи і призначення

Ой-ой являє собою пристрій, що працює за принципом маятника і гіроскопа. Воно складається з двох ідентичних за розміром і вагою половинок (дисків), які скріплені між собою стрижнем, на який петелькою накручується нитка-гумка. Конструкція сучасних видів моделей доповнюється підшипниками і гальмами з силікону. Іграшка призначена для виконання різних видів трюків. Йо-йо допомагає сконцентрувати або розслабити увагу, а так само потренувати спритність і вправність при виконанні трюків в різноманітних ігрових стилях.

Йо-Йо від EuroZakup: великий асортимент

вибрати відповідну модель Йо-Йо для дітей і підлітків можна в розділі каталогу сайту EuroZakup, де представлені зразки найрізноманітніших форм, розмірів і кольорів. Тут можна підібрати гумове і дерев'яне Йо-Йо для новачків, а так само металеві екземпляри для просунутих гравців. Умільцям, які планують виконувати найскладніші трюки, фахівці компанії рекомендують звернути увагу на йо-йо професійне, купити яке можна так само на сайті сервісу доставки товарів з Європи. Особливу популярність у постійних покупців EuroZakup вже встигли завоювати моделі:

  • Йо-Йо металевий звірі;
  • Йо-Йо дерев'яний круглий (червоний, синій, помаранчевий);
  • Йо-Йо дерев'яний у формі сонечка, качки, жаби та ін.
покупцям так само пропонується придбати набори з декількох моделей однакових або різних форм для групових ігор. Крім цього каталог сервісу допоможе підібрати і купити запчастини та деталі для ремонту Йо-Йо всіх видів.

 

Повернутися до початку